Harma Ebbens-Beijert: Praktijk voor Wellness & Spirituele consulten

Tarotkaart-legging, Engelenkaart-legging, fotolezen, pendelen, reikibehandelingen.

Wellness: Access BARS®, handdrukpuntmassage, gezichtmassage & workshops

 

 

 

Wellness:

ACCESS CONSCIOUSNESS behandeling

Access Bars®

Zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt. Door zachte aanraking van de Bars ® laat je brein deze opgeslagen ladingen los. Het ontspant en haalt de ‘drukte’ uit je hoofd.

Het leegt het hoofd, ontspant het lichaam en helpt je je vastgeroeste patronen los te laten die je niet langer dienen. In het slechtste geval geeft het een ontspanning als na een massage. In het beste geval verandert het je leven. Het laten stromen van de Bars ® kan ondersteunen bij het op een andere manier in het leven staan. Vrijer, blijer en meer ontspannen in het hoofd en lichaam. Je gaat merken dat  zaken die je normaal gesproken van je stuk brengen nu zo van je af glijden.

Werkwijze:

Je ligt aangekleed op je rug op in een relaxstoel, je mag je ogen gesloten of open houden. Je horloge en/of bril doe je voor de behandeling af. Het helpt als je bewust het voornemen hebt om los te laten wat je niet meer dient en je open stelt om te ontvangen. Hoe vaker je de behandeling ondergaat, hoe meer je opgeslagen ballast en patronen los kunt laten.

Tijdens de behandeling kan het zijn dat je van alles waarneemt in je systeem. Kou, warmte, tintelingen in handen of voeten. Ook is het mogelijk dat je in slaap valt, je buik begint te rommelen of dat je een beetje gaat schudden. Maar het kan ook zijn dat je niets van dit alles voelt, dat wil niet zeggen dat de behandeling niet werkt. Niet iedereen is namelijk even gewaar van wat je eigen systeem met de behandeling doet.

 

Access Bars® Practitioner: Harma Ebbens.

 

Behandelingen; zie programma en tarvieven

 

 

 

Tarotkaart-legging, Engelenkaart-legging, fotolezen, reikibehandelingen. Wellness: Access BARS®, handdrukpuntmassage & workshops